1. Anasayfa
  2. Sony

Sony Xperia 1 VII kamera dedikoduları!

Sony Xperia 1 VII kamera dedikoduları!
0

Çin’den bir kaynak, Sony Xperia VII’nin kameralarıyla ilgili bazı erken bilgiler ve renderlar paylaştı. Bu kaynak daha önce güvenilir sızıntılar yapmamış olduğu için bu dedikoduların doğruluğuna dair şüpheler bulunsa da, Sony’nin bir sonraki nesil Xperia ile neler yapabileceğini görmek yine de ilginç.

Sony’nin, önceki Xperia 1 cihazlarında görülen dikey kamera hizalamasını bozup, telefoto lensi ana ve ultra geniş kameralardan ayırmayı planladığı bildiriliyor. Bu hamlenin, cihazın içinde 1/3.5 inç sensöre sahip Xperia 1 VI’ya kıyasla 1/2.3 inç telefoto sensörü için yeterli alan yaratacağı söyleniyor. Zoom kamerasının ise 70-200mm eşdeğer odak aralığını kapsayacağı bildiriliyor.

Ana kameranın mevcut Xperia 1 VI’daki gibi 1/1.3 inç sensör boyutunu koruması beklenirken, ultra geniş kameranın da daha büyük bir 1/2.3 inç sensöre sahip olması bekleniyor. Sony’nin, Xperia 1 VII’deki üç kamera için de iki katmanlı transistör piksel teknolojisini kullanmaya devam etmesi bekleniyor.

Yeni rapor ayrıca Sony’nin bu yıl bir Xperia 5 VI piyasaya sürmeyeceğini ve serinin tamamen durdurulabileceğini öne sürüyor, bu da Xperia 1’i Sony’nin mobil işindeki tek üst düzey akıllı telefon serisi olarak bırakıyor.

İlgili:  Sony VR Headset: Haberler, Beklenen Fiyat, Çıkış Tarihi, Teknik Özellikler ve Daha Fazlası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir